Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s tvarohovým těstem a vaječným koňakem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 187 kJ /
5 303 kcal
Bílkoviny99,34 g
– z toho živočišné bílkoviny59,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,80 g
Tuky210,44 g
– nasycené123,52 g
– nenasycené74,94 g
–– mononenasycené64,41 g
–– polynenasycené10,53 g
––– omega 31,15 g
Vláknina41,70 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 619 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy705,80 g
– cukry437,60 g
––– laktóza10,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
8 8 jablek (nebo větší sklenice zavařených nastrouhaných jablek) Jablko čerstvé 1200 g
1 dl 1 dl vaječného koňaku Likér vaječný 100 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
100 g 100 g cukru písek Cukr bílý 100 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.