Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubny na paprice s kuřecím masem a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 700 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny66,24 g
– z toho živočišné bílkoviny51,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,09 g
Tuky68,12 g
– nasycené29,26 g
– nenasycené36,72 g
–– mononenasycené29,16 g
–– polynenasycené7,56 g
––– omega 31,45 g
Vláknina22,04 g
Cholesterol 181 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,82 g
Sacharidy51,52 g
– cukry30,43 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší kedlubny Kedluben čerstvý 540 g
200 g 200 g kuřecích prsíček Kuře prso 200 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
cca 1 lžíce 1 lžíce kapary Kapary 15 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
l lžíce lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička uzené papriky ( nemusí být ) Paprika uzená 5 g
drůbeží vývar Vývar kuřecí
1-2 lžíce 1-2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
l lžíce lžíce másla Máslo kravské
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.