Nutriční hodnoty (Kedlubny na paprice s kuřecím masem a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 700 kJ / 1 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,09 g |
Tuky | 68,12 g |
– nasycené | 29,26 g |
– nenasycené | 36,72 g |
–– mononenasycené | 29,16 g |
–– polynenasycené | 7,56 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 22,04 g |
Cholesterol | 181 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,82 g |
Sacharidy | 51,52 g |
– cukry | 30,43 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 540 g |
200 g 200 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 200 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
cca 1 lžíce 1 lžíce kapary | Kapary | 15 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
l lžíce lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1 lžička 1 lžička uzené papriky ( nemusí být ) | Paprika uzená | 5 g |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
l lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |