Nutriční hodnoty (Lehká bublaninka s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 814 kJ / 4 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,50 g |
Tuky | 221,84 g |
– nasycené | 20,65 g |
– nenasycené | 183,38 g |
–– mononenasycené | 129,79 g |
–– polynenasycené | 53,59 g |
––– omega 3 | 15,54 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 492,20 g |
– cukry | 295,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
260 g 260 g pískového cukru | Cukr bílý | 260 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
260 g 260 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 260 g |
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
tuk | Margarín | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |