Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká bublaninka s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 814 kJ /
4 258 kcal
Bílkoviny64,22 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,50 g
Tuky221,84 g
– nasycené20,65 g
– nenasycené183,38 g
–– mononenasycené129,79 g
–– polynenasycené53,59 g
––– omega 315,54 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 528 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy492,20 g
– cukry295,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
260 g 260 g pískového cukru Cukr bílý 260 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
260 g 260 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 260 g
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku Kypřící prášek 12 g
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
tuk Margarín
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.