Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát se zeleninou, fazolema a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie233 kJ /
56 kcal
Bílkoviny1,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,45 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
1 1 velký bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
několik několik cherry rajčat Rajčata cherry
1 1 středně velká salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2-3 kusy 2-3 kusy ředkviček Ředkvička čerstvá
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
kuřecí maso (vařené nakrájené na kostičky) Kuře prso
1 KL 1 KL sterilovaného kopru Kopr nať sterilovaná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.