Nutriční hodnoty (Těstovinový salát se zeleninou, fazolema a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,45 g |
–– mononenasycené | 0,23 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,45 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
několik několik cherry rajčat | Rajčata cherry | |
1 1 středně velká salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2-3 kusy 2-3 kusy ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
kuřecí maso (vařené nakrájené na kostičky) | Kuře prso | |
1 KL 1 KL sterilovaného kopru | Kopr nať sterilovaná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |