Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zázvorová vepřová plec s nivou a zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 089 kJ /
1 216 kcal
Bílkoviny168,28 g
– z toho živočišné bílkoviny162,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky45,24 g
– nasycené15,49 g
– nenasycené20,39 g
–– mononenasycené17,73 g
–– polynenasycené2,65 g
––– omega 30,26 g
Vláknina14,76 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 497 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy29,00 g
– cukry22,40 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 menší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
kousek kousek Nivy Niva 50% t. v s.
malá hrst hrst pažitky Pažitka čerstvá
4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
sušený zázvor Zázvor sušený
1/2 1/2 zeleninového vývaru Vývar zeleninový
Solamyl Bramborový škrob
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.