Nutriční hodnoty (Šlehačková bublanina v jahodovém pudingovém županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 993 kJ / 3 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,75 g |
Tuky | 110,24 g |
– nasycené | 58,28 g |
– nenasycené | 39,25 g |
–– mononenasycené | 31,70 g |
–– polynenasycené | 7,55 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 447,60 g |
– cukry | 274,20 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
250 ml 250 ml hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
300 g 300 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 300 g |
400 ml 400 ml šťáva z ovoce | Jahody čerstvé | |
voda | Voda | |
1-2 1-2 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
cukr na ochucení | Cukr bílý |