Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačková bublanina v jahodovém pudingovém županu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 993 kJ /
3 105 kcal
Bílkoviny72,47 g
– z toho živočišné bílkoviny40,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,75 g
Tuky110,24 g
– nasycené58,28 g
– nenasycené39,25 g
–– mononenasycené31,70 g
–– polynenasycené7,55 g
––– omega 31,11 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 487 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy447,60 g
– cukry274,20 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
250 ml 250 ml hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
300 g 300 g rebarbory Rebarbora čerstvá 300 g
400 ml 400 ml šťáva z ovoce Jahody čerstvé
voda Voda
1-2 1-2 jahodové pudinky Puding v prášku
cukr na ochucení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.