Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-ředkvičkový krém s krutonky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 599 kJ /
621 kcal
Bílkoviny19,60 g
– z toho živočišné bílkoviny7,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,80 g
Tuky19,52 g
– nasycené11,50 g
– nenasycené7,17 g
–– mononenasycené4,07 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,46 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy87,63 g
– cukry8,30 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 větších brambor Brambor zimní 250 g
svazek svazek ředkviček Ředkvička čerstvá
1 l 1 l drůbežího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
4 krajíce 4 krajíce toustového chleba Toast pšeničný bílý 80 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.