Nutriční hodnoty (Bramborovo-ředkvičkový krém s krutonky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 599 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
Tuky | 19,52 g |
– nasycené | 11,50 g |
– nenasycené | 7,17 g |
–– mononenasycené | 4,07 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 87,63 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
svazek svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1 l 1 l drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
4 krajíce 4 krajíce toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 80 g |
olej | Olej řepkový |