Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 428 kJ /
1 058 kcal
Bílkoviny59,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,76 g
Tuky13,46 g
– nasycené6,09 g
– nenasycené7,09 g
–– mononenasycené3,85 g
–– polynenasycené3,24 g
––– omega 30,05 g
Vláknina51,79 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy149,73 g
– cukry7,25 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zelené čočky Čočka zelená neloupaná 250 g
6 kousků 6 kousků sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3-4 3-4 uvařené vychladlé brambory Brambor zimní 175 g
1 větvička 1 větvička tymiánu Tymián sušený
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 filety z tresky (nebo jiné ryby) Treska filet
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.