Nutriční hodnoty (Tilapie pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 203 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 19,21 g |
– nasycené | 5,09 g |
– nenasycené | 8,43 g |
–– mononenasycené | 6,73 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 751 mg |
Sodík | 714 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 11,38 g |
– cukry | 7,88 g |
––– laktóza | 3,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety tilapie | Tilápie | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
koření na ryby | Grilovací koření | |
75 ml 75 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo nebo olej na vymazání | Máslo kravské | |
sýr Mozzarella | Mozzarella kravská |