Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie1 876 kJ /
448 kcal
Bílkoviny27,94 g
– z toho živočišné bílkoviny20,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky18,43 g
– nasycené5,29 g
– nenasycené8,41 g
–– mononenasycené6,56 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 30,06 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 527 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy35,68 g
– cukry24,28 g
––– laktóza0,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
150 g 150 g chřestu (chřest, který už není měkký a šťavnatý) Chřest zelený čerstvý 150 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
zbytky paprik zelených nebo červených Paprika zelená čerstvá
pepř Pepř černý
kmín Kmín
zeleninový bujon Bujón zeleninový
kari koření nebo jiné koření Kari
petrželka na ozdobení Petržel nať čerstvá
smažený hrášek
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.