Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gjuvec na pátek od Airan)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 662 kJ /
1 353 kcal
Bílkoviny36,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,05 g
Tuky24,38 g
– nasycené2,11 g
– nenasycené20,03 g
–– mononenasycené13,61 g
–– polynenasycené6,42 g
––– omega 31,75 g
Vláknina61,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy220,50 g
– cukry57,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
400 g 400 g fazolek (mohou být i z konzervy) Fazolky čerstvé 400 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
3 3 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
20 ml 20 ml oleje Olej řepkový 20 ml
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá
150 ml 150 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.