Nutriční hodnoty (Gjuvec na pátek od Airan)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 662 kJ / 1 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,05 g |
Tuky | 24,38 g |
– nasycené | 2,11 g |
– nenasycené | 20,03 g |
–– mononenasycené | 13,61 g |
–– polynenasycené | 6,42 g |
––– omega 3 | 1,75 g |
Vláknina | 61,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 220,50 g |
– cukry | 57,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
400 g 400 g fazolek (mohou být i z konzervy) | Fazolky čerstvé | 400 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 3 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
150 ml 150 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 150 g |