Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládové srdce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 758 kJ /
3 766 kcal
Bílkoviny72,47 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,75 g
Tuky194,65 g
– nasycené23,75 g
– nenasycené154,64 g
–– mononenasycené109,33 g
–– polynenasycené45,31 g
––– omega 312,66 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 526 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy421,90 g
– cukry223,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
210 g 210 g cukru Cukr bílý 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
nastrouhaná čokoladá na vaření Čokoláda hořká 40%
Nutela Pomazánka z lískových ořechů
1/2 1/2 másla Máslo kravské 0.5 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
nugátová čokoláda Čokoláda mléčná 40%
čerstvé jahody Jahody čerstvé
lístky lístky máty Máta peprná list čerstvá
bílá čokoláda Čokoláda mléčná 25%
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
kousek kousek másla na rozpuštění Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.