Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Báječný ovocný dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie48 698 kJ /
11 640 kcal
Bílkoviny95,20 g
– z toho živočišné bílkoviny73,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,32 g
Tuky220,70 g
– nasycené123,50 g
– nenasycené80,77 g
–– mononenasycené71,41 g
–– polynenasycené9,36 g
––– omega 30,83 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 2,10 g
Sodík 929 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy2 293,75 g
– cukry2 066,05 g
––– laktóza31,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g moučkového cukru Cukr bílý 180 g
3 lžíce 3 lžíce vařící vody Voda 54 ml
210 g 210 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 210 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
6 dcl 6 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
20 dkg 20 dkg másla Máslo kravské 200 g
170-200 dkg 170-200 dkg cukru (dle chuti, popř. sladkosti dochucovadel) Cukr bílý 1850 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
broskvový kompot (meruňkový, jeřabiny, jahody, mandarinky, ananas, borůvky - zkrátka co komu chutná) Broskev zavařená
marmeláda na potření Marmeláda jahodová
želatina Želatina vepřová
kompotované mandarinky (nadrobno nakrájené) Mandarinka čerstvá
jahody (nadrobno nakrájené) Jahody čerstvé
vaječný koňak Likér vaječný
malibu Likér
marmelády podle chuti Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.