Nutriční hodnoty (Báječný ovocný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 48 698 kJ / 11 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,32 g |
Tuky | 220,70 g |
– nasycené | 123,50 g |
– nenasycené | 80,77 g |
–– mononenasycené | 71,41 g |
–– polynenasycené | 9,36 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 2,10 g |
Sodík | 929 mg |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 2 293,75 g |
– cukry | 2 066,05 g |
––– laktóza | 31,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
3 lžíce 3 lžíce vařící vody | Voda | 54 ml |
210 g 210 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 210 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
6 dcl 6 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
170-200 dkg 170-200 dkg cukru (dle chuti, popř. sladkosti dochucovadel) | Cukr bílý | 1850 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
broskvový kompot (meruňkový, jeřabiny, jahody, mandarinky, ananas, borůvky - zkrátka co komu chutná) | Broskev zavařená | |
marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
želatina | Želatina vepřová | |
kompotované mandarinky (nadrobno nakrájené) | Mandarinka čerstvá | |
jahody (nadrobno nakrájené) | Jahody čerstvé | |
vaječný koňak | Likér vaječný | |
malibu | Likér | |
marmelády podle chuti | Marmeláda jahodová |