Nutriční hodnoty (Krkovička ze selete a brambory s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 263 kJ / 1 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 122,52 g |
– nasycené | 26,55 g |
– nenasycené | 92,40 g |
–– mononenasycené | 27,97 g |
–– polynenasycené | 64,42 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 24,11 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 61,88 g |
– cukry | 19,63 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřové krkovice s kostí (sele) | Vepřová krkovice | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 kL 1 kL mletá červená paprika | Paprika červená sušená | 1 g |
1 KL 1 KL drcený kmín | Kmín mletý | 5 g |
1 KL 1 KL majoránka | Majoránka sušená | 7 g |
1 dl 1 dl slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
250 g 250 g čerstvé Ricotty | Ricotta | 250 g |
1 ks 1 ks jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 palice 1 palice čerstvého nového česneku | Česnek čerstvý | 90 g |