Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovička ze selete a brambory s ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 263 kJ /
1 497 kcal
Bílkoviny31,95 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,45 g
Tuky122,52 g
– nasycené26,55 g
– nenasycené92,40 g
–– mononenasycené27,97 g
–– polynenasycené64,42 g
––– omega 30,68 g
Vláknina24,11 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy61,88 g
– cukry19,63 g
––– laktóza8,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřové krkovice s kostí (sele) Vepřová krkovice
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 kL 1 kL mletá červená paprika Paprika červená sušená 1 g
1 KL 1 KL drcený kmín Kmín mletý 5 g
1 KL 1 KL majoránka Majoránka sušená 7 g
1 dl 1 dl slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
250 g 250 g čerstvé Ricotty Ricotta 250 g
1 ks 1 ks jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 palice 1 palice čerstvého nového česneku Česnek čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.