Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 658 kJ /
3 504 kcal
Bílkoviny54,81 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,13 g
Tuky95,35 g
– nasycené26,76 g
– nenasycené63,80 g
–– mononenasycené42,80 g
–– polynenasycené21,00 g
––– omega 31,58 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy602,30 g
– cukry342,00 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
125 g 125 g moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 ČL 1 ČL prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
3 3 zakysané smetany tučnější (cca 16% tuku) 1=180g - 200 g Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 polévková lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
2 plechovky 2 plechovky mandarinek (1=cca 320 g) Mandarinka čerstvá
1 sáček 1 sáček červené želatiny rychle tuhnoucí Želatina cukrářská
2 2 polévkové lžíce cukru krupice Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.