Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štikozubec na zelenině v parním hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 333 kJ /
1 036 kcal
Bílkoviny10,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky84,62 g
– nasycené41,10 g
– nenasycené42,20 g
–– mononenasycené36,05 g
–– polynenasycené6,15 g
––– omega 30,13 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,20 g
Sacharidy52,90 g
– cukry10,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
filety filety ze štikozubce Hejk filet
trochu trochu oleje nebo másla Olej řepkový
10 dkg 10 dkg nakrájené anglicé slaniny Špek 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 větší žampiony Žampion čerstvý
špetka špetka celého kmínu Kmín
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 paprika - měla jsem červenou masitou Paprika bílá čerstvá
kdo má, tak pár snítek snítek libečku (nebo jiných bylinek) Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.