Nutriční hodnoty (Štikozubec na zelenině v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 333 kJ / 1 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 84,62 g |
– nasycené | 41,10 g |
– nenasycené | 42,20 g |
–– mononenasycené | 36,05 g |
–– polynenasycené | 6,15 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 52,90 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
filety filety ze štikozubce | Hejk filet | |
trochu trochu oleje nebo másla | Olej řepkový | |
10 dkg 10 dkg nakrájené anglicé slaniny | Špek | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
špetka špetka celého kmínu | Kmín | |
5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 paprika - měla jsem červenou masitou | Paprika bílá čerstvá | |
kdo má, tak pár snítek snítek libečku (nebo jiných bylinek) | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý |