Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s tvarohem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 596 kJ / 2 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,86 g |
Tuky | 73,71 g |
– nasycené | 30,39 g |
– nenasycené | 32,08 g |
–– mononenasycené | 24,55 g |
–– polynenasycené | 7,53 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 29,87 g |
Cholesterol | 892 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 238,58 g |
– cukry | 34,18 g |
––– laktóza | 12,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1300 g 1300 g brambor | Brambor zimní | 1300 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 PL 2 PL kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 15 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
60 g 60 g strouhaného tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
špetka špetka Parmazánu na těstoviny | Parmezán | |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |