Nutriční hodnoty (Penne s houbovým ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 825 kJ / 2 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,19 g |
Tuky | 29,32 g |
– nasycené | 17,25 g |
– nenasycené | 8,51 g |
–– mononenasycené | 6,82 g |
–– polynenasycené | 1,69 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 50,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 415,50 g |
– cukry | 29,05 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
pepř černý mletý -podle chuti | Pepř černý mletý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 cibule kuchyňská | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
150 ml 150 ml vývar zeleninový | Vývar zeleninový | 150 ml |
2 PL 2 PL bylinek | Petržel nať čerstvá | 30 g |
200 ml 200 ml smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
500 g 500 g hub | Hřib čerstvý | 500 g |
500 g 500 g těstoviny penne | Těstoviny pšeničné | 500 g |
podle chuti ocet balsamico | Ocet balsamikový bílý |