Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s pomerančem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie233 kJ /
56 kcal
Bílkoviny1,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,27 g
Tuky1,77 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené1,46 g
–– mononenasycené1,03 g
–– polynenasycené0,43 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy7,71 g
– cukry4,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 fenykl (hlíza) Fenykl hlíza
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
olivový olej Olej olivový
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice (nebo dijonské hořčice) Hořčice plnotučná 5 g
bílý vinný ocet Ocet vinný bílý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.