Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s pomerančem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,27 g |
Tuky | 1,77 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 1,46 g |
–– mononenasycené | 1,03 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 7,71 g |
– cukry | 4,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 fenykl (hlíza) | Fenykl hlíza | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice (nebo dijonské hořčice) | Hořčice plnotučná | 5 g |
bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |