Nutriční hodnoty (Filé z tresky s cuketou a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 340 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
Tuky | 0,31 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 4,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší filety z tresky | Treska filet | |
2 2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
3 3 mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvá máta (asi 10 lístků) | Máta peprná list čerstvá | |
50 ml 50 ml bílého vína (nebo citronová šťáva) | Víno bílé suché | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |