Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvojí maso pečené na zázvoru s dušenou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 492 kJ /
357 kcal
Bílkoviny5,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,04 g
Tuky0,64 g
– nasycené0,24 g
– nenasycené0,24 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,40 g
– cukry63,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
krůtí stehno + vepřová plec Vepřová plec
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
tak 5 cm 5 cm velkého zázvoru Zázvor sušený
podle velikosti masa ještě sušený zázvor Zázvor sušený
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
mražená zelenina Mochovská směs nebo jiná Mrkev mražená
3 3 lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 masoxu Bujón hovězí
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
trošičku vody Voda
kdo chce může dát trochu instantní jíšky Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.