Nutriční hodnoty (Hovězí po cikánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 825 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,16 g |
Tuky | 15,01 g |
– nasycené | 10,21 g |
– nenasycené | 4,39 g |
–– mononenasycené | 1,74 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,87 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 28,50 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 200 g |
centimetrový plátek plátek slaniny | Špek | |
rajský protlak (malá plechovka) | Protlak rajčatový | |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 větší bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
cca 0,5 l cca 0,5 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce tmavé instantní jíšky Knoor | Jíška tmavá instantní | 30 g |
hrnek hrnek rýže | Rýže bílá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
voda | Voda |