Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ajvar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie31 416 kJ /
7 509 kcal
Bílkoviny109,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny109,80 g
Tuky401,57 g
– nasycené49,66 g
– nenasycené340,21 g
–– mononenasycené92,40 g
–– polynenasycené247,81 g
––– omega 30,00 g
Vláknina155,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,53 g
Sůl45,00 g
Sacharidy790,67 g
– cukry678,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 kg 6 kg červených kapií Paprika červená čerstvá 6000 g
3 kg 3 kg rajčat Rajče červené čerstvé 3000 g
1 1 větší lilek Lilek čerstvý
2-3 2-3 feferonky Chilli paprička čerstvá
1,5 hrnku 1,5 hrnku slunečnicového oleje Olej slunečnicový 375 ml
2/3 hrnku 2/3 hrnku cukru Cukr bílý 166.6666716337204 g
4/3 hrnku 4/3 hrnku vinného octa (6%) Ocet vinný bílý
3 lžíce 3 lžíce soli Sůl mořská 45 g
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.