Nutriční hodnoty (Ajvar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 31 416 kJ / 7 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 109,80 g |
Tuky | 401,57 g |
– nasycené | 49,66 g |
– nenasycené | 340,21 g |
–– mononenasycené | 92,40 g |
–– polynenasycené | 247,81 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 155,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18,53 g |
Sůl | 45,00 g |
Sacharidy | 790,67 g |
– cukry | 678,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 kg 6 kg červených kapií | Paprika červená čerstvá | 6000 g |
3 kg 3 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 3000 g |
1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
2-3 2-3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 375 ml |
2/3 hrnku 2/3 hrnku cukru | Cukr bílý | 166.6666716337204 g |
4/3 hrnku 4/3 hrnku vinného octa (6%) | Ocet vinný bílý | |
3 lžíce 3 lžíce soli | Sůl mořská | 45 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |