Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osso buco z mladého býčka s kořenovou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 071 kJ /
256 kcal
Bílkoviny9,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,59 g
Tuky1,14 g
– nasycené0,35 g
– nenasycené0,62 g
–– mononenasycené0,17 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 222 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy28,89 g
– cukry13,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kg Osso buco mladého býčka (zadní lýtko s kostí) - rozdělené na 2 či 4 kusy Hovězí kližka s kostí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
hovězí vývar Vývar hovězí
máslo Máslo kravské
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1/4 hlávky 1/4 hlávky květáku Květák čerstvý 175 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
případná jíška na zahuštění šťávy Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.