Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s krupicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 807 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,33 g |
Tuky | 1,29 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,89 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 25,02 g |
– cukry | 16,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 petžele | Petržel nať čerstvá | |
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
hrášek (nemusí být) | Hrášek zelený | |
květak | Květák čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
Masox | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vejce | Vejce slepičí | |
libeček (nebo pažitka, petržel...) | Libeček čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
krupička | Krupice pšeničná jemná |