Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s krupicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie807 kJ /
193 kcal
Bílkoviny9,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,33 g
Tuky1,29 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,89 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,00 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 410 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy25,02 g
– cukry16,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 střední mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 petžele Petržel nať čerstvá
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
hrášek (nemusí být) Hrášek zelený
květak Květák čerstvý
máslo Máslo kravské
Masox Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vejce Vejce slepičí
libeček (nebo pažitka, petržel...) Libeček čerstvý
máslo Máslo kravské
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
krupička Krupice pšeničná jemná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.