Nutriční hodnoty (Losos na pepři se žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 942 kJ / 2 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 207,56 g |
– nasycené | 81,58 g |
– nenasycené | 100,60 g |
–– mononenasycené | 81,26 g |
–– polynenasycené | 19,34 g |
––– omega 3 | 4,71 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 628 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 6,89 g |
Sacharidy | 13,84 g |
– cukry | 9,78 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety lososa (600 g) | Losos filet s kůží | 800 g |
140 g 140 g slaniny | Špek | 140 g |
žampiony lepší jsou čerstvé asi 10 ks (jinak postačí plechovka) | Žampion čerstvý | |
250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
nahrubo umletý pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
těstoviny Penne nebo jiný druh | Těstoviny pšeničné |