Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Losos na pepři se žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 942 kJ /
2 615 kcal
Bílkoviny172,74 g
– z toho živočišné bílkoviny171,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky207,56 g
– nasycené81,58 g
– nenasycené100,60 g
–– mononenasycené81,26 g
–– polynenasycené19,34 g
––– omega 34,71 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 2,78 g
Sůl6,89 g
Sacharidy13,84 g
– cukry9,78 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety lososa (600 g) Losos filet s kůží 800 g
140 g 140 g slaniny Špek 140 g
žampiony lepší jsou čerstvé asi 10 ks (jinak postačí plechovka) Žampion čerstvý
250 ml 250 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
nahrubo umletý pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
těstoviny Penne nebo jiný druh Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.