Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Platýs v krémové marinádě a citrusech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 366 kJ /
326 kcal
Bílkoviny2,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,16 g
Tuky27,85 g
– nasycené11,32 g
– nenasycené14,64 g
–– mononenasycené7,38 g
–– polynenasycené7,26 g
––– omega 30,26 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 67 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy13,63 g
– cukry4,72 g
––– laktóza1,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety platýse (halibuta)
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla Máslo kravské 15 g
1 lžíce 1 lžíce krémového sýru Sýr tavený
1 lžíce 1 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
špetka špetka moučkového cukru Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce čerstvé nasekané bylinky (podle chuti - kopr, petrželka, pažitka...) Petržel nať čerstvá 15 g
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
1 1 mandarinka Mandarinka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.