Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-jahodové tajemství)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 832 kJ /
2 828 kcal
Bílkoviny81,54 g
– z toho živočišné bílkoviny39,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,30 g
Tuky138,21 g
– nasycené16,69 g
– nenasycené98,77 g
–– mononenasycené24,61 g
–– polynenasycené74,16 g
––– omega 312,36 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 686 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy305,43 g
– cukry183,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
120 g 120 g krystalového nebo krupicového cukru
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 rovná lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g mletých vlašských ořechů (nebo lískových ořechů, mandle) Vlašské ořechy 150 g
2 2 šlehačky na šlehání Rama Cremefine nebo jiná na šlehání + 1 ztužovač šlehačky Šlehačka 35%
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
trochu trochu ušlehané bílé šlehačky si necháme na zdobení (před přidáním kakaa) Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.