Nutriční hodnoty (Ořechovo-jahodové tajemství)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 832 kJ / 2 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,30 g |
Tuky | 138,21 g |
– nasycené | 16,69 g |
– nenasycené | 98,77 g |
–– mononenasycené | 24,61 g |
–– polynenasycené | 74,16 g |
––– omega 3 | 12,36 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 305,43 g |
– cukry | 183,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
120 g 120 g krystalového nebo krupicového cukru | ||
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 rovná lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g mletých vlašských ořechů (nebo lískových ořechů, mandle) | Vlašské ořechy | 150 g |
2 2 šlehačky na šlehání Rama Cremefine nebo jiná na šlehání + 1 ztužovač šlehačky | Šlehačka 35% | |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
trochu trochu ušlehané bílé šlehačky si necháme na zdobení (před přidáním kakaa) | Šlehačka 35% |