Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky s vínovou příchutí po indicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 410 kJ / 1 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,21 g |
Tuky | 60,04 g |
– nasycené | 23,65 g |
– nenasycené | 30,57 g |
–– mononenasycené | 25,07 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 18,34 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 38,55 g |
– cukry | 12,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | 600 g |
2-3 2-3 bílé velké cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
2 dl 2 dl červeného suchého vína | Víno červené suché | 200 ml |
30-50 g 30-50 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
worchestr | Worcestrová omáčka | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka nového koření | Nové koření | |
kari koření | Kari | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
cukr krystal | Cukr bílý | |
7 7 pepřů steak koření | Pepř černý | |
mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
oregano | Oregano sušené | |
drcený bobkový list (mletý) | Bobkový list sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
majoránka | Majoránka sušená |