Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky s vínovou příchutí po indicku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 410 kJ /
1 293 kcal
Bílkoviny115,01 g
– z toho živočišné bílkoviny108,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,21 g
Tuky60,04 g
– nasycené23,65 g
– nenasycené30,57 g
–– mononenasycené25,07 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,16 g
Vláknina18,34 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy38,55 g
– cukry12,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí 600 g
2-3 2-3 bílé velké cibule Cibule čerstvá 175 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
2 dl 2 dl červeného suchého vína Víno červené suché 200 ml
30-50 g 30-50 g sádla Sádlo vepřové 40 g
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
worchestr Worcestrová omáčka
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
špetka špetka nového koření Nové koření
kari koření Kari
pálivá paprika Paprika pálivá
cukr krystal Cukr bílý
7 7 pepřů steak koření Pepř černý
mletý zázvor Zázvor sušený mletý
jalovec Jalovec sušený
oregano Oregano sušené
drcený bobkový list (mletý) Bobkový list sušený
šalvěj Šalvěj čerstvá
tymián Tymián sušený
kukuřice Kukuřice sterilovaná
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.