Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s jablkem a rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 969 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 11,39 g |
– nasycené | 1,68 g |
– nenasycené | 9,50 g |
–– mononenasycené | 7,91 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,42 g |
– cukry | 21,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks fenykl | Fenykl hlíza | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
7 ks 7 ks cherry rajčat | Rajčata cherry | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 PL 1 PL olivový olej | Olej olivový | 11 ml |