Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelová zmrzlina II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 995 kJ /
3 584 kcal
Bílkoviny46,35 g
– z toho živočišné bílkoviny46,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky226,11 g
– nasycené131,71 g
– nenasycené79,10 g
–– mononenasycené65,65 g
–– polynenasycené13,45 g
––– omega 31,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 1,57 g
Sůl3,94 g
Sacharidy340,91 g
– cukry338,81 g
––– laktóza26,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,25 hrnku 1,25 hrnku cukru Cukr bílý 312.5 g
2,25 hrnku 2,25 hrnku šlehačky Šlehačka 35% 562.5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mořské soli Sůl mořská 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 3.5 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 velká vejce Vejce slepičí 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.