Nutriční hodnoty (Pytlácký točenec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 547 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 128,67 g |
– nasycené | 69,56 g |
– nenasycené | 57,42 g |
–– mononenasycené | 49,36 g |
–– polynenasycené | 8,06 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 29,03 g |
– cukry | 9,80 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
2 2 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
150 g 150 g klobásy (nebo salám vysočina) | Klobása | 150 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená |