Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pytlácký točenec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 547 kJ /
1 326 kcal
Bílkoviny10,78 g
– z toho živočišné bílkoviny6,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,26 g
Tuky128,67 g
– nasycené69,56 g
– nenasycené57,42 g
–– mononenasycené49,36 g
–– polynenasycené8,06 g
––– omega 30,40 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy29,03 g
– cukry9,80 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty Vepřová kýta
2 2 velké žampiony Žampion čerstvý
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
150 g 150 g klobásy (nebo salám vysočina) Klobása 150 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
400 ml 400 ml vývaru Vývar masový 400 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (na zahuštění) Mouka pšeničná hladká 20 g
mletá sladká paprika Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.