Nutriční hodnoty (Můj hrnkový perník s náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 110 kJ / 6 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,92 g |
Tuky | 283,78 g |
– nasycené | 32,78 g |
– nenasycené | 236,18 g |
–– mononenasycené | 166,89 g |
–– polynenasycené | 69,30 g |
––– omega 3 | 20,64 g |
Vláknina | 30,70 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 752,45 g |
– cukry | 311,75 g |
––– laktóza | 36,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 nastrouhané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1/4 1/4 čerstvého másla | Máslo kravské | 0.25 g |
cukr | Cukr bílý | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
kokos | Kokos strouhaný |