Nutriční hodnoty (Domácí kuřecí netučná tlačenka s barevnou zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,74 g |
Tuky | 8,30 g |
– nasycené | 2,13 g |
– nenasycené | 5,13 g |
–– mononenasycené | 2,79 g |
–– polynenasycené | 2,34 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 30,30 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g kuřecího masa ´ | Kuře prso | 700 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
1 1 pórek nebo 2 velké cibule pokrájené | Pórek čerstvý | |
hrubý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
podle každého pak nové koření | Nové koření | |
jalovec | Jalovec sušený | |
kmín | Kmín | |
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa (nebo bežný ocet) | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
1 balíček 1 balíček želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
tymián | Tymián sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 malý sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
1/2 1/2 skleničky moravanky nebo nakladáne zeleniny k bramb.salátu | Zelenina směs sterilovaná | |
vejce | Vejce slepičí | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |