Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se sýrem, pórkem, šunkou a krkovičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 788 kJ / 1 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 59,80 g |
– nasycené | 26,01 g |
– nenasycené | 26,42 g |
–– mononenasycené | 20,54 g |
–– polynenasycené | 5,88 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 9,20 g |
Sacharidy | 175,00 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
20 dkg 20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
20 dkg 20 dkg Valašské krkovičky | Vepřová krkovice | 200 g |
20 dkg 20 dkg eidamu (nakrájeného na plátky) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% |