Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvová polévka č.2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie645 kJ /
154 kcal
Bílkoviny5,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,26 g
Tuky1,23 g
– nasycené0,39 g
– nenasycené0,72 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy23,31 g
– cukry14,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 másla Máslo kravské 0.25 g
4-5 4-5 mrkví Mrkev čerstvá 225 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 masox Bujón hovězí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.