Nutriční hodnoty (Jahodové pudinkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 903 kJ / 4 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,38 g |
| Tuky | 112,09 g |
| – nasycené | 23,83 g |
| – nenasycené | 73,35 g |
| –– mononenasycené | 53,05 g |
| –– polynenasycené | 20,30 g |
| ––– omega 3 | 4,95 g |
| Vláknina | 6,96 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 944 mg |
| Sůl | 2,37 g |
| Sacharidy | 713,30 g |
| – cukry | 489,00 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 5 lžic 5 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 2 sáčky 2 sáčky červeného dortového želé | Želatina cukrářská | |
| 5 lžic 5 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| jahody | Jahody čerstvé |