Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prokládané maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 769 kJ /
901 kcal
Bílkoviny55,46 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,46 g
Tuky30,84 g
– nasycené18,13 g
– nenasycené11,48 g
–– mononenasycené10,07 g
–– polynenasycené1,42 g
––– omega 30,14 g
Vláknina18,65 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,10 g
Sacharidy93,40 g
– cukry27,40 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vepřových řízků (kýta, plecko, krkovička) Vepřová kýta
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
3 3 pikantní klobásy Klobása
8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
20 dkg 20 dkg strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
hrubozrnná hořčice Hořčice hrubozrnná
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
oblíbené koření na maso Pepř černý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kečup (nemusí být) Kečup sladký
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.