Nutriční hodnoty (Prokládané maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 769 kJ / 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,46 g |
Tuky | 30,84 g |
– nasycené | 18,13 g |
– nenasycené | 11,48 g |
–– mononenasycené | 10,07 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 18,65 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 93,40 g |
– cukry | 27,40 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vepřových řízků (kýta, plecko, krkovička) | Vepřová kýta | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
3 3 pikantní klobásy | Klobása | |
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
20 dkg 20 dkg strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
oblíbené koření na maso | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kečup (nemusí být) | Kečup sladký | |
olej | Olej řepkový |