Nutriční hodnoty (Kapustový " eintopf " II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 881 kJ / 1 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,87 g |
Tuky | 115,87 g |
– nasycené | 55,78 g |
– nenasycené | 58,44 g |
–– mononenasycené | 48,52 g |
–– polynenasycené | 9,92 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 12,72 g |
Cholesterol | 97 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 71,32 g |
– cukry | 9,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 větších brambor | Brambor zimní | 225 g |
1 1 střední kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1-2 1-2 pikantní klobásy | Klobása | |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky ( nemusí být ) | Paprika uzená | 5 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 lžíce 2 lžíce sádla ( nebo oleje ) | Sádlo vepřové | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
vývar - i z kostky | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |