Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustový " eintopf " II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 881 kJ /
1 406 kcal
Bílkoviny14,97 g
– z toho živočišné bílkoviny4,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,87 g
Tuky115,87 g
– nasycené55,78 g
– nenasycené58,44 g
–– mononenasycené48,52 g
–– polynenasycené9,92 g
––– omega 30,17 g
Vláknina12,72 g
Cholesterol 97 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy71,32 g
– cukry9,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 větších brambor Brambor zimní 225 g
1 1 střední kapusta Kapusta hlávková čerstvá
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1-2 1-2 pikantní klobásy Klobása
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky ( nemusí být ) Paprika uzená 5 g
majoránka Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce sádla ( nebo oleje ) Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
vývar - i z kostky Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.