Nutriční hodnoty (Kynutý tvarohový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 18 076 kJ / 4 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,42 g |
Tuky | 156,69 g |
– nasycené | 88,98 g |
– nenasycené | 55,62 g |
–– mononenasycené | 48,33 g |
–– polynenasycené | 7,29 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 18,66 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 573,08 g |
– cukry | 189,64 g |
––– laktóza | 28,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (42 g) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
125 g 125 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku (nebo Zlatého klasu) | Puding v prášku | 30 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
rozinky | Rozinky | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |