Nutriční hodnoty (Kuřecí křidýlka na karamelizované šalotce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 153 kJ / 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 84,11 g |
– nasycené | 41,04 g |
– nenasycené | 42,06 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,06 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,69 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 21,40 g |
– cukry | 8,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 kuřecích křidélek | Kuře křídlo | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
20 20 šalotek | Šalotka čerstvá | |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 15 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
vývar | Vývar hovězí | |
lžička lžička celého pepře | Pepř černý | |
lžička lžička celého nového koření | Nové koření | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
cukr (1 lžička) | Cukr bílý | |
sušený tymián | Tymián sušený | |
sušený rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
podravka (se středozemními bylinkami) | Kořenící směs sypká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |