Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí křidýlka na karamelizované šalotce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 153 kJ /
993 kcal
Bílkoviny5,28 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,78 g
Tuky84,11 g
– nasycené41,04 g
– nenasycené42,06 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 30,10 g
Vláknina3,69 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy21,40 g
– cukry8,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 kuřecích křidélek Kuře křídlo
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
20 20 šalotek Šalotka čerstvá
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 15 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
vývar Vývar hovězí
lžička lžička celého pepře Pepř černý
lžička lžička celého nového koření Nové koření
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
cukr (1 lžička) Cukr bílý
sušený tymián Tymián sušený
sušený rozmarýn Rozmarýn sušený
podravka (se středozemními bylinkami) Kořenící směs sypká
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.