Nutriční hodnoty (Buchta mramorovaná mandlovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 240 kJ / 6 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 94,05 g |
Tuky | 324,14 g |
– nasycené | 79,31 g |
– nenasycené | 228,07 g |
–– mononenasycené | 142,91 g |
–– polynenasycené | 85,16 g |
––– omega 3 | 3,42 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 1,97 g |
Sacharidy | 796,20 g |
– cukry | 392,32 g |
––– laktóza | 15,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hery | Margarín | 250 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilínový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
80 ml 80 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 80 ml |
kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
300 ml 300 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
200 g 200 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 45 g |
100 ml 100 ml studeného espressa | Káva espresso | 100 ml |