Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z hlávkového zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie787 kJ /
188 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy30,30 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli (podle potřeby) Sůl mořská 4 g
2 lžičky 2 lžičky moučkového cukru Cukr bílý 10 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
mrkev Mrkev čerstvá
paprika Paprika bílá čerstvá
křen Křen čerstvý
červená řepa Červená řepa čerstvá
cibule Cibule čerstvá
kopr (nebo pažitka) Kopr nať čerstvý
slunečnicová semínka (nemusí být) Slunečnicová semínka loupaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.