Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 754 kJ /
5 200 kcal
Bílkoviny101,18 g
– z toho živočišné bílkoviny26,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,00 g
Tuky107,27 g
– nasycené34,48 g
– nenasycené63,61 g
–– mononenasycené46,77 g
–– polynenasycené16,84 g
––– omega 33,82 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 835 mg
Sůl2,63 g
Sacharidy946,11 g
– cukry402,61 g
––– laktóza12,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
třešně (nebo jiné drobné ovoce) Třešně čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice Cukr bílý 125 g
4-5 lžic 4-5 lžic másla Máslo kravské 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.