Nutriční hodnoty (Pikantní zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 319 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,98 g |
Tuky | 3,87 g |
– nasycené | 0,76 g |
– nenasycené | 2,89 g |
–– mononenasycené | 1,40 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 26,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 42,90 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
zhruba 800 g 800 g bílého hlávkového zelí (1/2 hlávky) | Zelí bílé čerstvé | 800 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
ocet | Ocet lihový | |
olivový olej | Olej olivový |