Nutriční hodnoty (Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 007 kJ / 3 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,96 g |
Tuky | 167,10 g |
– nasycené | 57,83 g |
– nenasycené | 84,09 g |
–– mononenasycené | 50,01 g |
–– polynenasycené | 34,08 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 52,40 g |
Cholesterol | 1,92 g |
Sodík | 5,42 g |
Sůl | 12,26 g |
Sacharidy | 344,80 g |
– cukry | 28,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg malých brambor | Brambor zimní | 2000 g |
400 g 400 g točeného salámu | Měkký salám | 400 g |
2 2 špekáčky | Špekáček | |
150 g 150 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
tavený sýr s Nivou | Sýr tavený | |
tavený sýr se šunkou | Sýr tavený | |
tavený sýr s Hermelínem | Sýr tavený | |
1 oříšek 1 oříšek sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
vepřový vývar | Vývar vepřový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
česnek | Česnek čerstvý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |