Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkovy předvýplatové francouzské brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 007 kJ /
3 587 kcal
Bílkoviny152,09 g
– z toho živočišné bílkoviny110,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,96 g
Tuky167,10 g
– nasycené57,83 g
– nenasycené84,09 g
–– mononenasycené50,01 g
–– polynenasycené34,08 g
––– omega 30,62 g
Vláknina52,40 g
Cholesterol 1,92 g
Sodík 5,42 g
Sůl12,26 g
Sacharidy344,80 g
– cukry28,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg malých brambor Brambor zimní 2000 g
400 g 400 g točeného salámu Měkký salám 400 g
2 2 špekáčky Špekáček
150 g 150 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
tavený sýr s Nivou Sýr tavený
tavený sýr se šunkou Sýr tavený
tavený sýr s Hermelínem Sýr tavený
1 oříšek 1 oříšek sádla Sádlo vepřové 15 g
vepřový vývar Vývar vepřový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
tymián Tymián sušený
česnek Česnek čerstvý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.