Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z mladých kedluben s nivovou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 841 kJ /
679 kcal
Bílkoviny24,78 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,68 g
Tuky19,78 g
– nasycené6,86 g
– nenasycené12,14 g
–– mononenasycené10,17 g
–– polynenasycené1,98 g
––– omega 30,09 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 279 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy84,27 g
– cukry71,95 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 mladých kedluben Kedluben čerstvý 1080 g
3 3 v oleji naložená sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
pár pár oliv Olivy čerstvé zralé
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
3 lžíce 3 lžíce hrubě strouhaného plísňového sýru (Niva) Niva 50% t. v s.
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.