Nutriční hodnoty (Fazolkový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,74 g |
Tuky | 3,51 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 2,31 g |
–– mononenasycené | 1,08 g |
–– polynenasycené | 1,22 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 46,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,45 g |
– cukry | 40,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
125 g 125 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 125 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
4-5 4-5 uvařených brambor ve šlupce | Brambor zimní | 225 g |
3 3 špekáčky | Špekáček |