Nutriční hodnoty (Jahodový dortík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 8 864 kJ / 2 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 125,73 g |
– nasycené | 71,74 g |
– nenasycené | 45,65 g |
–– mononenasycené | 40,69 g |
–– polynenasycené | 4,96 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 201,01 g |
– cukry | 135,01 g |
––– laktóza | 13,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
90 g 90 g cukru krupice | Cukr bílý | 90 g |
90 g 90 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 90 g |
špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
jahody (podle potřeby) | Jahody čerstvé | |
kokos | Kokos strouhaný | |
červené želé v prášku | Želatina cukrářská | |
potahová hmota K2 | Fondán | |
potravinářská barva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
puding (podle chuti) | Puding v prášku | |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý |