Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dortík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie8 864 kJ /
2 119 kcal
Bílkoviny44,38 g
– z toho živočišné bílkoviny35,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky125,73 g
– nasycené71,74 g
– nenasycené45,65 g
–– mononenasycené40,69 g
–– polynenasycené4,96 g
––– omega 30,47 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 402 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy201,01 g
– cukry135,01 g
––– laktóza13,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
90 g 90 g cukru krupice Cukr bílý 90 g
90 g 90 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 90 g
špetka špetka prášku do pečiva Kypřící prášek
šlehačka Šlehačka 35%
ztužovač Ztužovač šlehačky
jahody (podle potřeby) Jahody čerstvé
kokos Kokos strouhaný
červené želé v prášku Želatina cukrářská
potahová hmota K2 Fondán
potravinářská barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru krystal Cukr bílý 30 g
puding (podle chuti) Puding v prášku
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.