Nutriční hodnoty (Jahodový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 669 kJ / 3 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,94 g |
Tuky | 161,93 g |
– nasycené | 16,89 g |
– nenasycené | 129,10 g |
–– mononenasycené | 90,68 g |
–– polynenasycené | 38,43 g |
––– omega 3 | 10,42 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 529,90 g |
– cukry | 162,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vanilkového cukru (používám domácí výrobu) | Cukr vanilkový | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek jahod (rozmixovaných nebo rozmačkaných) | Jahody čerstvé | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
špetka špetka soli (na šlehání sněhu) | Sůl mořská | |
1 1 jahodová marmeláda | Marmeláda jahodová | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozmixovaných jahod | Jahody čerstvé | 125 g |
1 sáček 1 sáček želatinových plátků (Dr. Oetker) | Želatina vepřová | |
1 1 šlehačka Rama Cremefine (na šlehání) | Rostlinná šlehačka | |
2 sáčky 2 sáčky šlehačky v prášku (Dr. Oetker) | Šlehačka v prášku | |
3/4 hrnku 3/4 hrnku rozmixovaných jahod | Jahody čerstvé | 187.5 g |