Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 669 kJ /
3 984 kcal
Bílkoviny88,66 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,94 g
Tuky161,93 g
– nasycené16,89 g
– nenasycené129,10 g
–– mononenasycené90,68 g
–– polynenasycené38,43 g
––– omega 310,42 g
Vláknina26,25 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 533 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy529,90 g
– cukry162,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku vanilkového cukru (používám domácí výrobu) Cukr vanilkový 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek jahod (rozmixovaných nebo rozmačkaných) Jahody čerstvé 250 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli (na šlehání sněhu) Sůl mořská
1 1 jahodová marmeláda Marmeláda jahodová
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozmixovaných jahod Jahody čerstvé 125 g
1 sáček 1 sáček želatinových plátků (Dr. Oetker) Želatina vepřová
1 1 šlehačka Rama Cremefine (na šlehání) Rostlinná šlehačka
2 sáčky 2 sáčky šlehačky v prášku (Dr. Oetker) Šlehačka v prášku
3/4 hrnku 3/4 hrnku rozmixovaných jahod Jahody čerstvé 187.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.